Συνέντευξη με τους προπονητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ερασιτέχνη ΟΦΗ

0
537

       Συνέντευξη των προπονητών της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ερασιτέχνη ΟΦΗ στους ofifans. Οι κ. Γιαννακίδης Κωσταντίνος, Χαλκιαδάκης Σωτήρης και Μπορμπουδάκης Σπύρος μίλησαν για το παρόν και το μέλλον της ακδημίας.

        Παρέμβαση του γενικού αρχηγού του ερασιτέχνη ΟΦΗ κ. Ζερβάκη Κωσταντίνου για το γήπεδο στο ‘’carfour’’.

        Τα παιδιά είναι το μέλλον. Ο ερασιτέχνης ΟΦΗ έχει στην ακαδημία ποδοσφαίρου 300+ παιδιά που φιλοδοξούν κάποια στιγμή να παίξουν στην πρώτη ομάδα! Έχει πολύ ενδιαφέρον να γνωρίσουμε τους ανθρώπους εκείνους, που διαχειρίζονται το ποδοσφαιρικό μέλλον των αυριανών άσσων του ΟΦΗ μας! Παιδιά από 5 έως 14 ετών μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, αλλά ταυτόχρονα διαπαιδαγωγούνται ποικιλοτρόπως από πιστοποιημένους  προπονητές!

         Ποια είναι τα βασικά στάδια από τα οποία περνάνε οι μικροί ποδοσφαιριστές? Που δίνεται έμφαση ανάλογα με την ηλικία του παιδιού? Αλλά και ποιοι είναι οι προβληματισμοί των προπονητών? Πως θα μπορούσε η δουλειά τους να γίνει καλύτερη? Τι γίνεται με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις αι ‘’που βρίσκεται’’ το θέμα με το γήπεδο στο ‘’carfour’’? Αυτά και πολλά άλλα συζητήθηκαν σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη με τους προπονητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ερασιτέχνη ΟΦΗ!