Υπομονή, αισιοδοξία, ελπίδα και θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω!

0
772

Υπομονή, αισιοδοξία, ελπίδα και θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω!      Δούλευα αρκετά χρόνια μέσα στο μυαλό μου, την δημιουργία του ραδιοφώνου των φιλάθλων της αγαπημένης μου ομάδας! Ενός βήματος στους απλούς φιλάθλους επώνυμους ή ανώνυμους του ΟΦΗ.

Ένα βήμα, όπου θα είχε πρόσβαση ο φίλαθλος που βρίσκεται στην κερκίδα του θρυλικού μας Γεντί Κουλέ, ανεξαρτήτως οικονομικού στάτους, πολιτικών πεποιθήσεων, επαγγελματικών επιλογών, κοινωνικής θέσης, σεξουαλικών προτιμήσεων, πνευματικού επιπέδου, θρησκευτικών καταβολών,  φύλλου ή  ηλικίας.  Ο μεγάλος στόχος που έβαλα εγώ ο ίδιος στον εαυτό μου, ήταν να δημιουργήσω την μεγαλύτερη ασπρόμαυρη παρέα στον κόσμο!  Άνοιξα το σπίτι μου σε φίλους του ΟΦΗ, που γνώριζα  εκ των προτέρων ότι το μοναδικό πράγμα που με συνδέει με αυτούς ήταν η αγάπη μας για την ασπίδα και τίποτε άλλο! Ποτέ δεν έδωσα κατεύθυνση στις σκέψεις και στα λόγια των καλεσμένων μου! Η λογοκρισία δεν είχε, δεν έχει και δεν πρόκειται ποτέ να έχει θέσει στα μικρόφωνα του ofifans web radio!   ‘’’’Μην βρίσεις, μην βωμολοχήσεις, μίλα με ποδοσφαιρική λογική και ποδοσφαιρικά κριτήρια, μίλα ελεύθερα  για ποδόσφαιρο και πες ότι γουστάρεις’’’’  η συνεχής προτροπή μου προς τους καλεσμένους μου!   Ο σκοπός μου απλός: να βάλω ένα μικρό λιθαράκι για να εξαπλωθεί  ακόμα παραπάνω  το οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ!

      Και για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όλα πήγαιναν σχεδόν όπως τα είχα σχεδιάσει! Και το ραδιόφωνο έγινε και ο Κώστας, οι Γιώργηδες, ο Μάρκος, ο Νίκος, ο Χάρης, ο Παντελής, ο Αλέξανδρος, ο Μιχάλης, ο Γιάννης, ο Δημήτρης ο ηχολήπτης  (συγνώμη αν ξεχνάω κάποιον) με τίμησαν με την παρουσία τους! Πανηγυρίσαμε, γκρινιάξαμε, κριτικάραμε, τα χώσαμε, αποθεώσαμε, στεναχωρηθήκαμε, χαρήκαμε αλλά ποτέ δεν τσακωθήκαμε, ποτέ δεν ξεπεράσαμε τα όρια!  Διότι σαν ΟΦΗ έχουμε και ένα επίπεδο! Όλα λοιπόν πρίμα. Όλα?  Όχι όλα…  Υπολόγιζα  χωρίς τον ξενοδόχο (κορωνοϊός)… Και εκεί που έπρεπε αυτή την στιγμή να γράφω τί κάναμε πχ με την ΑΕΚ και ποιον αντίπαλο έχουμε την επόμενη αγωνιστική των play off, να κάνω όνειρα ευρωπαϊκών ταξιδιών με τον ΟΦΗ, είμαι κλειδαμπαρωμένος μέσα στο σπίτι μου και ακούω για νεκρούς, διασωληνωμένους, αναπνευστήρες, μάσκες,  γάντια, αντισηπτικά 13033 κλπ…  Μία μαυρίλα πλάκωσε και αυτό το μαύρο δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον ΟΦΗ…

    Αλλά πρέπει να το πιούμε αυτό το πικρό ποτήρι της καραντίνας. Πρέπει να ζήσουμε για λίγο καιρό  χωρίς ΟΦΗ και μακριά από την εργασία μας (οι περισσότεροι), την καθημερινότητα  και τις συνήθειές μας, δηλαδή μακριά από τη ζωή μας! Δεν είναι η ώρα να συζητήσουμε από πού μας ήρθε ο ιός και γιατί. Αν εξυπηρετεί πολιτικά ή οικονομικά συμφέροντα και ποιανού. Τι συμβαίνει με το εμβόλιο και πόσο αθώο  είναι. Όλα στην ώρα τους…

    Αναγκαστικά λοιπόν θα γίνουν και κάποιες αλλαγές στην εκπομπή… Αλλαγές που θα κρατήσουν μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.  Μην περιμένετε από εμένα ενημέρωση για νεκρούς,  διασωληνωμένους και νέα κρούσματα. Αυτά τα αφήνω στα κανάλια και στους ειδικούς ιατρούς, αλλά και στους δημοσιογράφους που είναι εξπέρ στο να μας μαυρίζουν  τη ζωή μας…  Από την εκπομπή αυτή θα ακούτε μόνο την ευχάριστη πλευρά της κρίσης που μαστίζει πλέον όλο τον πλανήτη. Γιατί υπάρχει και αυτή.  Κάθε μέρα από της 11:00 μέχρι της 1:00 το πρωί, θα ακούτε την ευχάριστη πλευρά του κορωνοιού!  Θα μιλάμε λίγο για ΟΦΗ (γιατί δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε)  και θα ακούμε πολύ μουσική.  ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ!!!  Θα είμαστε αισιόδοξοι! Θα λέμε ότι αξιόλογο υπάρχει για αθλητισμό γενικά και θα ακούμε ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ!!! Θα δίνουμε ελπίδα, θα σας κάνουμε  να χαμογελάτε και θα ακούμε ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ!!!  Θα μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματά σας και να μας λέτε ότι θα λέγατε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο!  Θα σας κρατάμε παρέα καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 11:00 με 1:00 το πρωί ακούγοντας ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ!!!  Καλή δύναμη σε όλους μας!